V A L A Š S K É M E Z I Ř Í Č Í - Třetí část soutěže Vám nyní představí další dvě finalistky.Pavlínu a Markétu. Redakce každý den představí další adeptky na titul Miss Bobřice.

Můžeš se čtenářům webu HC Bobři představit?
Pavlína Maňáková: Pavlína neboli Pama, věk - ještě 34 let, studentka – života, zaměstnání - obchodní manažerka TESAKO CZ
Markéta Hurská: Jmenuji se Markéta Hurská a v červenci mi bude 19 let. Bydlím v rodinném domku v Lešné s rodiči a našim vlčákem Luckou. Studuji třetí ročník na Gymnáziu Františka Palackého ve ValMezu.

Jaké jsou tvé největší zájmy a koníčky?
Pavlína Maňáková: Rodina, děti, zahrádka - v poslední době pořádání a vymýšlení Bobřích stezek, a fotbálku pro fans HC Bobrů.
Markéta Hurská: Samozřejmě hokej, pak fotbal, jízda na in-linech a na kole, plavání, volejbal, tenis, hudba, posezení s přáteli…

Co osobně pro Tebe znamená být Fanynkou bobrů?
Pavlína Maňáková: Úžasný relax a dobití baterek.
Markéta Hurská: Pro mě to znamená fandit skvělému týmu a podporovat ho při domácích utkáních i na výjezdech a společně s dalšími fanoušky se snažit udělat na stadionu perfektní atmosféru.

Sleduješ pravidelně zápasy Bobrů na domácím stadionu?
Pavlína Maňáková: Pravidelně sleduji na ON-LAJNECH bohužel nemáte dětský koutek kam by se dala zavřít omladina, aby mohly sledovat hokej i zodpovědné matky.
Markéta Hurská: Ano, sleduju. Snažím se pravidelně chodit jak na domácí zápasy tak i na výjezdy. .

Který z hráčů je ti nejvíce sympatický a Tvůj nejoblíbenější?
Pavlína Maňáková: Ondra Jirkův, jen mne hodně mrzí, že už s náma nebude, ale jeho dres budu nosit na hrudi s láskou.
Markéta Hurská: Mezi hráče, kteří jsou mi sympatičtí, patří Ivo Kratěna, Michal Krumpoch, Dalibor Sochorek, Rosťa Zrník, Pavel Šebesta… Mohla bych pokračovat ještě hodně dlouho. A mým nejoblíbenějším hráčem je asi Luděk Růčka.

Jak bys ty osobně zhodnotila tuto sezonu Bobrů?
Pavlína Maňáková: Nikdo na začátku sezony nečekal že dojdou tak daleko, Hoši děkujem.
Markéta Hurská: Sezóna byla moc povedená se skvělou atmosférou. Tak daleko se dostat. Co si více přát. Bylo sice pár okamžiků, kdy se nedařilo, ale kde taky nebývá, že. Nikdo není dokonalý. Každý může párkrát zaškobrtnout.

Chtěla by jsi něco hráčům vzkázat do příští sezony?
Pavlína Maňáková: Hodně štěstíčka, zdravíčka a normální rozhodčí.
Markéta Hurská: Hráčům bych vzkázala a také popřála do příští sezóny hodně štěstí, hodně gólu. A aby také věděli, že i kdyby se nedařilo, tak se mohou opřít o skvělé fanoušky.

Měla jste o soutěži nějakou představu?
Pavlína Maňáková: Vůbec žádnou, šla jsem do toho z hecu.
Markéta Hurská: Nějakou menší představu jsem o soutěži měla. Myslím, že by nebylo špatné, kdyby společně s fanoušky hlasovali i hráči.

Můžeš nám říct, jak jste se o soutěži dozvěděla?
Pavlína Maňáková: Z webu.
Markéta Hurská: Jelikož jsem pravidelná návštěvnice stránek klubu, tak jsem se to převážně dozvěděla odtud. Také jsem měla nějaké informace od lidí, co se na stránkách podílí a chodí na hokej.

Jaké máš plány do budoucna?
Pavlína Maňáková: Pežít krizi (nejenom tu středního věku).
Markéta Hurská: Po vystudování gymnázia chci studovat vysokou školu – psychologie, medina nebo práva. A kdyby to nevyšlo, tak bych chtěla jet na nějakou dobu do zahraničí, asi do Irska. Nějakou představu o své budoucnosti mám, ale to si nechám pro sebe.


Pavlína Maňáková

Markéta Hurská

TABULKA 2. LIGY

1. HAV Havířov 44 270:99 116
2. HVY Vyškov 44 224:152 92
3. HOM Hodonín 44 153:134 74
4. OPA Opava 44 143:134 72
5. HBR Havlíčkův Brod 44 151:141 65
6. NJI Nový Jičín 44 146:165 59
7. KOP Kopřivnice 44 161:172 58
8. ZNS Žďár nad Sázavou 44 149:187 58
9. SUM Šumperk 44 139:160 57
10. VAL Valašské Meziříčí 44 128:170 49
11. TEC Technika 44 118:172 49
12. VEL Velké Meziříčí 44 121:217 43
Kompletní tabulka