V A L A Š S K É M E Z I Ř Í Č Í - Pátá a poslední část soutěžících je zde. Dravé mládí - Martina a Lucie. V příštím článku už Vy - návštěvníci webu Bobrů můžete rozhodovat o tom, která z kandidátek je Vám nejvíce sympatická, ať už svou vizáží či svými zveřejněnými názory, a té také dát svůj hlas.

Můžeš se čtenářům webu HC Bobři představit?
Martina Cíchová: Jmenuji se Martina Cíchová, je mi 17 let, bydlím v Komárně a studuji druhým rokem Obchodní akademii ve Valašském Meziříčí.
Lucie Zátopková: Jmenuji se Lucie Zátopková, v červenci oslavím své 19.narozeniny. Bydlím s rodiči a starším bráchou v rodinném domku v okrajové části Valašského Meziříčí - Podlesí. Momentálně jsem studentkou 4. ročníku přírodovědného lycea na Střední přírodovědné a zemědělské škole v Novém Jičíně a právě v těchto dnech mi začíná kolotoč maturity.

Jaké jsou tvé největší zájmy a koníčky?
Martina Cíchová: Jejky, no tak teď nevím od čeho začít… Ráda jezdím na kole, na koni, toulám se přírodou po boku s naším psem, sleduji hokej, vesnický fotbal (bránici je potřeba cvičit;)), a ráda spím.
Lucie Zátopková: Mým největším koníčkem je hokej. Sama jej naštěstí nehraji, ale fandím jak se dá:) Ráda trávím čas se svými přáteli. Dále mě baví čtení, poslouchání hudby. Když nejsem moc líná, tak si zajedu na kolo:) Teď mě začaly bavit in-liny, v zimě mě baví bruslení na normálních bruslích. Ráda se procházím, proto se snažím nechybět ani na Bobřích stezkách, které teď fanoušci pořádají, už jen proto, že si člověk užije kopec srandy:)

Co osobně pro Tebe znamená být Fanynkou bobrů?
Martina Cíchová: Spoustu skvěle využitého času a hlavně poznání výborného týmu a fanoušků;)
Lucie Zátopková: Jednoznačně srdeční záležitost. Kdo hokej sleduje jen v televizi, to nemůže nikdy pochopit. Ten život, kterým stadion při každém zápasu žije, se nedá popsat. Skvělý tým, úžasní fanoušci, mnohdy domácí atmosféra na venkovních zápasech.... prostě krása. A mě těší, že můžu být alespoň malou součástí toho života:)

Sleduješ pravidelně zápasy Bobrů na domácím stadionu?
Martina Cíchová: Ty bych si přece nemohla nechat ujít, občas jezdím i na výjezdy, na kterých je zase trošku jiná atmosféra.
Lucie Zátopková: Samozřejmě. Domácí zápasy vynechávám jedině, když mě porazí horečka, to pak musím fandit alespoň u onlajnů. Letos jsem se snažila jezdit i na venkovní zápasy jak to jen šlo.

Který z hráčů je ti nejvíce sympatický a Tvůj nejoblíbenější?
Martina Cíchová: Mým jednoznačným favoritem je Ondra Dvořák, a potom všichni;)
Lucie Zátopková: Tak to bude těžké odpovědět. Beru kluky jako tým, ale mezi mé oblíbence patří třeba Luděk Růčka. Myslím, že je to takový správný smíšek. Líbí se mi, že komunikuje s fanouškama. Ať už je to zamávání při vyvolávání jeho jména, nebo pozápasové "ukaž prso". Ale samozřejmě i další kluci odpovídají nebo baví tribuny a toho si cením.

Jak bys ty osobně zhodnotila tuto sezonu Bobrů?
Martina Cíchová: Myslím, že to byla výborná sezona – jde vidět, že máme opravdu dobrý tým. I když se chvíli nedařilo, naši hokejisti se dokázali vrátit zpět tam, kam patří – dopředu;) A proto : „HEJÁÁÁ VALMEZ!!!“;)
Lucie Zátopková: Určitě jako povedenou. Základní část velmi dobrá, sudá-lichá také, i když tam byla chvilka trápení po derby se Vsetínem, ale kluci to skvěle zvládli. Postup do PO z úžasného 2.místa. A že nebylo finále? Jistě to zamrzí, ale i tak je tato sezona historický úspěch a za to celému týmu patří dík.

Chtěla by jsi něco hráčům vzkázat do příští sezony?
Martina Cíchová: Ať příští sezona dopadne jakkoli, stále budete NÁŠ tým, kterému my budeme fandit. A když se náhodou chvíli dařit nebude, tak budeme fandit samozřejmě ještě víc;)
Lucie Zátopková: Aby jim to šlapalo pořád tak dobře, co nejvíce vyhraných zápasů, každému šťastnou hokejku a hlavně, aby sloužilo zdravíčko a všechna zranění je obešla velkým obloukem.

Měla jste o soutěži nějakou představu?
Martina Cíchová: Ne, vůbec, pořád nechápu, co tady dělám;)
Lucie Zátopková: Žádnou představu jsem neměla. Sama jsem byla zvědavá, co z toho bude.

Můžeš nám říct, jak jste se o soutěži dozvěděla?
Martina Cíchová: Nejprve od kamarádů, a potom ze stránek Bobrů.
Lucie Zátopková: O soutěži jsem se dozvěděla od jednoho z redaktorů našich stránek, který mě začal ukecávat, ať se přihlásím. Pak jsme si s ostatníma fanynkama řekly, že sranda musí být a tak jsme se rozhodly, že do toho půjdeme a přihlásíme se.

Jaké máš plány do budoucna?
Martina Cíchová: Ehm.. no já v tom mám jasno – po škole se vdávám a budu bydlet ve mlýně… Jen nechápu, proč mi to nikdy nikdo nevěří…;)
Lucie Zátopková: Ráda bych dále studovala, takže nejprve úspěšně dokončit střední a pak snad vzhůru na vysokou. A co bude pak, se uvidí.


Martina Cíchová

Lucie Zátopková

TABULKA 2. LIGY

1. HAV Havířov 44 270:99 116
2. HVY Vyškov 44 224:152 92
3. HOM Hodonín 44 153:134 74
4. OPA Opava 44 143:134 72
5. HBR Havlíčkův Brod 44 151:141 65
6. NJI Nový Jičín 44 146:165 59
7. KOP Kopřivnice 44 161:172 58
8. ZNS Žďár nad Sázavou 44 149:187 58
9. SUM Šumperk 44 139:160 57
10. VAL Valašské Meziříčí 44 128:170 49
11. TEC Technika 44 118:172 49
12. VEL Velké Meziříčí 44 121:217 43
Kompletní tabulka