V A L A Š S K É M E Z I Ř Í Č Í -Hokejoví Bobři z Valašského Meziříčí sehrají první přípravné utkání před novou sezónou. A rovnou to bude derby s nedalekým Vsetínem, který však již má oproti meziříčským hráčům dvě utkání odehrány. Bobři dávají tým teprve dohromady a pravděpodobně až v měsící září se bude krystalizovat konečná podoba Bobrů pro druholigový ročník. Přesto bude chtít dát trenér Jaroslav Stuchlík příležitost všem hráčům, kteří se pravidelně připravují ve Valašském Meziříčí, aby se ukázali v zápasovém rytmu. Vyjímku však tvoří dvojice exzlínských hráčů - Jaroslav Kristek a Roman Pšurný, kteří sice s týmem trénují a připravují se, ale do hry nezasáhnou. První přípravné utkání odehrají tedy Bobři na svém zimním stadionu, v pátek, 24.8. 2012 od 18. hodin. Přijdťe se podívat na nově se tvořící kádr Bobrů. AKTUALIZACE!

Vsetín má odehrány již dvě přátelská utkání. V prvním zvítězil celkem jednoznačně nad Novým Jičínem v poměru 7:3. Nový Jičín však dle ohlasu trenéra Glabazni přijel v notně oslabené sestavě, nicméně i přesto sedm vstřelených branek značí o tom, že v ofenzivě budou vsetínští letos opět nebezpeční. Své druhé utkání odehrál Vsetín ve čtvrtek proti polskému extraligovému týmu Toruň, kterému podlehl 1:3.

Bobři zatím pouze intezivně trénovali. Nové tváře má momentálně k dispozici trenér Stuchlík v obraně v podobě Zdeňka Sadila z Uherského Hradiště a Jana Heči, který dříve kapitánoval v Uničově. Doplňuje je odchovanec Miroslav Mikel. V obraně však bude muset klub společně s trenérem ještě zapracovat a posílit, neboť právě v této oblasti zaznamenali Bobři nejvíce odchodů. V útoku se můžou Bobři spolehnout na Martina Ambruze, nově příchozích Robina Ševčíka, Viktora Coufala a trio bratrů Vargů. Jako třetí útok bude pravděpodobně složen z bývalých meziříčkých juniorů. Svatyni domácích hokejistů bude krýt Jiří Slovák a Marek Netolička.

Předpokládaná sestava na zítřejší utkání: Slovák (Netolička) - Heča, Mikel, Sadil, Vajda, Schejbal - Bokroš, Miroslav Varga, Ambruz, David Varga, Ševčík, Martin Varga, Knebl, Voznica, Coufal, Kolovratník, Šoula, Prycl

Hokejisté Valašského Meziříčí se již na zápas pečlivě připravují, zde je ukázka z tréninku Martina Vargy: