V A L A Š S K É M E Z I Ř Í Č Í - Soutěž Miss Bobřice se rozběhla prvními dvěmi soutěžícími v předchozím článku. Nyní Vám představíme další dvě kandidátky, které se ucházejí o tento post. Jedná se o dvě Veroniky, dvě kamarádky, dvě věrné fanynky Bobrů.

Můžeš se čtenářům webu HC Bobři představit?
Veronika Pechová: Jmenuji se Veronika Pechová, je mi 18 let a čtvrtým rokem navštěvuji Gymnázium ve Valašském Meziříčí.
Veronika Cíchová: Jmenuji se Veronika Cíchová, je mi 22 let, bydlím v Komárně ( cca 17 km od Valašského Meziříčí) a pracuji v TS Valašské Meziříčí s. r. o.

Jaké jsou tvé největší zájmy a koníčky?
Veronika Pechová: Jednoznačně hokej, kamarádi, výlety.
Veronika Cíchová: Největším koníčkem a zájmem je samozřejmě hokej, HC Bobři Valašské Meziříčí a všechny akce s jejich fanouškama.

Co osobně pro Tebe znamená být Fanynkou bobrů?
Veronika Pechová: Myslím si, že naši hokejisté mají s fanoušky velmi blízký vztah a jsem ráda, že mám tu možnost mezi meziříčské fanoušky patřit.
Veronika Cíchová: Je to pro mě nejen spousta super hokejových zážitku a výjezdů, ale i spousta nových a skvělých známých, se kterýma podnikáme i spoustu jiných mimohokejových akcí.

Sleduješ pravidelně zápasy Bobrů na domácím stadionu?
Veronika Pechová: Nejen na domácím stadionu.
Veronika Cíchová: Ano, pokud to jen trošku šlo, byla jsem na zápasech doma i venku a rozhodně v tom hodlám i příští sezónu pokračovat.

Který z hráčů je ti nejvíce sympatický a Tvůj nejoblíbenější?
Veronika Pechová: Je jich hodně, ale mezi ty nejoblíbenější patřil v této sezóně určitě Ondra Jirkův, který po každém zápase bavil diváky svými tanečky . Dále Lůďa Růčka, Lukáš Zientek a spoustu dalších.
Veronika Cíchová: Tak tady jak jistě všichni co mě znají ví, je to jednoznačně hráč, který už bohužel za Bobry příští sezónu hrát nebude – Ondra Martiník. Takže místo na TOP favorita na další sezónu je prozatím volné.

Jak bys ty osobně zhodnotila tuto sezonu Bobrů?
Veronika Pechová: Určitě to byla velmi povedená sezóna a doufám, že nás ještě lepší čekají .
Veronika Cíchová: Sezóna to pro mě byla rozhodně skvělá a maximálně úspěšná. Ačkoli to byla moje první sezóna co jsem u Bobrů zažila – našla jsem tu snad všechno. Ty nejlepší hráče, skvělý přístup vedení, jedinečný přístup a nasazení fanoušků a hlavně – uznání naší podpory od hokejistů!!! Což je pro fanoušky hodně důležité.

Chtěla by jsi něco hráčům vzkázat do příští sezony?
Veronika Pechová: Hlavně hodně úspěchů a žádná vážná zranění.
Veronika Cíchová: ,,Hóóóši my vás nikdy neopustíme….“ :-)

Měla jste o soutěži nějakou představu?
Veronika Pechová: Vůbec. Jsem zvědavá, jak to bude probíhat.
Veronika Cíchová: Ano – myslela jsem, že budou na netu jen fotky, podle nich se dají hlasy a vyhneme se těmto otázkám. Jsem zvědavá, jaké další překvapení nás ještě čeká.

Můžeš nám říct, jak jste se o soutěži dozvěděla?
Veronika Pechová: Od redaktorů našeho skvělého webu .
Veronika Cíchová: O soutěži jsem se dozvěděla od kamarádů redaktorů.

Jaké máš plány do budoucna?
Veronika Pechová: Úspěšně složit maturitu, která mě čeká na konci května, dostat se na vysokou školu a bezpochyby chodit dál podporovat naše hokejisty na domácí i venkovní zápasy!!!.
Veronika Cíchová: Dál podnikat co nejvíce akcí s těma NEJLEPŠÍMA fanouškama HC Bobrů, a tak přečkat tohle "bezhokejové“ období a pak už jen zimák, zimák, zimák a zase zimák...Protože: …,,Na valašském ledě, v tém našem Valmezu, hokej sa tu hraje, ogaři jedů, puk nikomu nedajů, každému to nandajů, ogaři vyhrajů!!!!!!!!!!!!:-)


Veronika Pechová

Veronika Cíchová

TABULKA 2. LIGY

1. HAV Havířov 44 270:99 116
2. HVY Vyškov 44 224:152 92
3. HOM Hodonín 44 153:134 74
4. OPA Opava 44 143:134 72
5. HBR Havlíčkův Brod 44 151:141 65
6. NJI Nový Jičín 44 146:165 59
7. KOP Kopřivnice 44 161:172 58
8. ZNS Žďár nad Sázavou 44 149:187 58
9. SUM Šumperk 44 139:160 57
10. VAL Valašské Meziříčí 44 128:170 49
11. TEC Technika 44 118:172 49
12. VEL Velké Meziříčí 44 121:217 43
Kompletní tabulka